Martin Lindberg

Hej det är jag som är Martin!

Började lira trummor vid 13 års ålder och redan ett halvår senare gjorde jag mitt första dans gig. Jag blev ordinarie trummis i mins fars dansorkester vid 14 års ålder och gjorde många gig per år och sena kvällar.

martin arrangör

Lite info om Martin

Som 15 åring började jag i Uppsala på Bolandskolans musikgymnasium där jag trivdes oerhört bra och fick börja lira Rock på riktigt under några år!
Jag har turnérat inom hela Sverige och stora delar av Finland och Norge och en del utomlands i Diverse dansband men mesta dels i Partyband. Mitt turnérade med många långa mil har avtagit ganska mycket på senare år men fortsätter inom partyband svängen och då är det Too Much Monkey Business och Dizcover band som gäller.

Jag har haft den stora äran att få kompa många av den svenska artist Eliten som bla Charlotte Perrelli, Wille Crafoord, Markoolio, Svenne Hedlund, Lalla Hansson, Christer Sandelin, Annelie Rydé, Anna Sahlin och inte minst självaste Elvis Presleys gitarrist James Burton + alla våra fantastiska artister på Allsången i Griggebo.
Jag jobbar heltid som trumlärare vid Tierps kulturskola och Östhammars Kulturskola. Det är ett yrke som jag haft i över 20 år och är det bästa som finns. Att få jobba med barn och ungdomar förgyller mitt liv som trummis och människa!

När tid ges så tävlar jag i rally för jag är barnsligt förtjust i höga farter och sladdar!

Hoppas vi ses till sommaren i Griggebo.
martin lindberg autograf